Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Φυσική Αγωγή

Καλημέρα σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κυριακίου, λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνά η χώρα μας αναγκαζόμαστε να επικοινωνούμε κατά αυτόν τον τρόπο! Πρέπει όμως να υπακούσουμε στα μέτρα της κυβέρνησης για να είμαστε σύντομα ξανά μαζί και πάνω απ όλα να είμαστε υγιείς! Για το λόγο αυτό ,θα αναρτώ στη σελίδα του σχολείου κάποια προγραμματάκια- εργασίες ώστε να μην αποκοπούμε τελείως .


Συγκεκριμένα :
Οι μαθητές των α΄και β΄τάξεων   κατασκευή : την Ολυμπιακή Σημαία (μπορείτε να ζωγραφίσετε τους κύκλους σε χαρτί ή χαρτόνι ,να τους κόψετε και να τους κολλήσετε σε ένα λευκό χαρτί ώστε να φαίνεται σα σημαία)
Οι μαθητές των γ΄και δ΄τάξεων κατασκευή : Κότινος ( θα χρειαστείτε χαρτόνια ή χαρτί, ζωγραφίζετε και χρωματίζετε τα φυλλαράκια και τα κολλάτε σε χαρτόνι σε σχήμα στεφανιού)
Οι μαθητές των ε΄και στ΄τάξεων κατασκευάζουν κολάζ με θέμα τη ζωή ενός αθλητή( βρίσκουν φωτογραφίες από εφημερίδες, περιοδικά διαδίκτυο, τις συνθέτουν σε χαρτόνι)
Επίσης όλοι οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν στο Youtube την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας .το ταξίδι τη φλόγας προς το Τόκυο που έγινε στις 12 Μαρτίου 2020.

Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να στέλνουν τις εργασίες τους στο mail του σχολείου : dim.sch.kyriaki@gmail.com και θα αναρτώνται.

Ευχαριστώ!!!!!!!!

Με εκτίμηση  η κ. Κάλλι…..